Popular Posts

  •   City Style  Converse Woman-:) Credit KlaraBudaPost...

  • ”  Whatever is preventing [Albania*, …] from becoming richer, it is not lack of education” RH TIRANA – In an era characterized by political polarization and policy paralysis, we should celebrate broad agreement on economic strat...

  • Edmund S. Phelps, the 2006 Nobel laureate in economics, is Director of the Center on Capitalism and Society at Columbia University and author of Mass Flourishing....

  • Interview of Klara Buda conducted by Sonila Merolli Published by Panorama Ms. Buda, until now we have known you as a publicist and a journalist. Chloroform is your first novel. Why did this book take so long? I have always written, but I am a perfec...

  • Mbretëresha Geraldinë, e lindur konteshë Apponyi, në vitin 1915 do të mbushte 100 vjet në 6 gusht të këtij viti në vazhdim. Josephine Dodet i ka kushtuar asaj një biografi: Geraldinë, Mbretëresha e Shqiptarëve me një parathënie nga Eri...

  • La reine Géraldine, née comtesse Apponyi, à Budapest en 1915, aurait fêté ses 100 ans ce 6 août 2015. Josephine Dedet lui a consacrée une biographie: Géraldine Reine Des Albanais préfacée par Eric Faye, écrivain francais, laureat du Gran...

  • Paris, 27 Korrik 2015 Opinion i bazuar  ne zhvillimin e fushates zgjedhore dhe te zgjedhjeve lokale ne Bashkine e Klosit, Mat. Edhe pse fizikisht ndodhesha në Francë, e pavarësisht faktit që shteti im më « injoron » duke mos më siguruar t...

  • If you want to understand why there are no monuments dedicated to women warriors in Kosova; or if you want to know why no women have received medals of valor or been nominated as National Heroes; or if you want to understand the men who are still loo...