Training in Journalism

  • January 1, 2017, 22:27 I am waiting during six month to establish my author page account without success.  I published in my online Gazette articles explain why Trump is not a good candidate http://bit.ly/2imPi7o and posted those articles in Twitter...

  • Artikulli: “Skenar i Ri konflikti  në Ballkan” i ri-botuar me pikpyetje nga KlaraBudaPost“Skenar i Ri konflikti  në Ballkan?”dhe i ri-botuar më pas nga shumë gazeta në linjë me titullin Gazetarja Klara Buda parashikon ...

  • Prishtina, 27 Janar 2016 Kur e lexojmë veprën tij letrare dhe politike, shohim se këto dy fusha, organikisht krijojnë një relacion autentik dhe si të tilla vihen në funksion të interesit të përgjithshëm, sepse Rugova i ideve politike, ësh...

  • Sir Ken Robinson makes an entertaining and profoundly moving case for creating an education system that nurtures (rather than undermines) creativity. This is a test page for the video, please give us your thoughts at info@klarabudapost.org  ...

  • New York, 3 Janar, 2016 Kjo situatë e prodhimit ka ardhur si rezultat i gabimeve të njëpasnjëshme të qeverive të mëparshme, në këto 25 vjet tranzicion. Arsyet – një sekret Polishineli – paaftësia dhe korrupsioni kanë sjellë si p...

  • Paris, 4 October, 2015  CC Les albanais se sentent-ils fatigués ? Dix observations, détaillées ci-dessous, permettent de démontrer qu’il ont des raisons pour être fatigué: Les promesses électorales non tenues par le gouvernement actuel...

  • English Version Water Cannons as Welcome  Nje foto e refugjateve në kufirin mes Hungarise dhe Serbise, shpërndarë nga Human Right Whatch më kujtoi kohen kur mbuloja luften e Kosoves, si gazetar në Radio France International ne Paris. Imazhet ...

  • “Est-ce que vous trouveriez normal que, d’un coup, en France, on se retrouve avec des musulmans plus nombreux que les chrétiens ?” L’eurodéputée Nadine Morano a declanché la polémique  samedi 26 septembre, en qualifian...