Urban Philosophy

 • The master puppeteers

  Paris, le 7 juin – Seria “demokracie pour les nuls” Intolerancë ndaj qeverisë illegjitime Hoti ? ose Koncepti i tolerancës së volteriane ka dy anë ! Shumica e manipulimeve bëhën të mundur nga përdorimi i shtëmbëruar i dis...

 • Kosova, Albanian Exode march 1999 © Francesco Zizola...

 • Paris, 2 Juin, 2020 The new work of Austrian Artist Gazmend Freitag shows his „doppelgänger“, the entity with whom he spent the weeks of quarantine in his studio in Linz in Upper Austria. Colorful, strong, and ready for action they present thems...

 • Paris, 23 May 2020 Joint article of French Foreign Minister Jean-Yves Le Drian and German Foreign Minister Heiko Maas. Germany and France: Re-start the EU-led dialogue now! The coronavirus has turned our daily lives upside down, with a risk to accent...

 • Freedom of Pacific Protest in Albania!

  Paris, Mai 18, 2020 The building of National Theatre of Albania (1939-2020) The building of National Theatre of Albania (1939-2020) The building of National Theatre Albania was demolished at Mai 17 2020 before the sunset. The people of Tirana were in...

 • Tu écris ce qu'on te dicte!

  19.12.2020 08:05 Paris Klarabudapost asks OSCE Representative on Freedom of the Media to review the position about the autoregulation of media online #Albania and a low which gives to AMA the powers similar to those of courts. The effect will be dram...

 • Paris, 9 maj, 2020 NJERIU DHE NEKROFILIA KOLEKTIVE E PARISË SË TIRANËS Ka që dje, 8 Maj që nuk pushojnë qarjet dhe ankimet, panegjirikët dhe përkujtimoret lidhur me vdekjen e Maks Velos. Nekrofilia kolektive e parisë dhe e veglave të saj in...

 • Paris, 19 mars, 2020. A është qellimi i mocionit të mosbesimit të LDK-së krijimi e një koalicioni të ri qeveritar i cili do të mbështeste pozicionin e presidentit mbi gjykatën spéciale dhe një marveshje Thaçi – Vuçiç para zgjedhjeve ...