Poesie

  • 23 Nëntor 2015   DY GJYSMA DASHURISH   Asgjë s’mund të jetë siç ishte më parë, Sepse kemi brenda vetes diçka tepër. Një gjysmë dashurie nga ty e vrarë, Dhe atë që ruaj unë, gjysma tjetër.   Por sot të ndara janë ato...

  • New York, Jul 6, 2015 06:16 In Memoriam E vallova vallen e erës Vallen e valëve vallova E vallova vallën e udhëve E askund nuk të gjeta Moj e bukura e dheut Mora udhën e nëndheut. Vura në gjumë përbindëshin Që ruan dymbëdhjetë dhomat Dy...

  • the poem was not written directly in English but the translation by the author himself transforms it into minor literature. © klarabudapost / minor literature. ©kb...