Author Archive

  • Paris, 26 Maj, 2017 Politike në Kosovë është një kaos ngatërresash dhe tradhtish të shumta e pafund, secila më e çuditshme dhe më e pakuptimtë se tjetra. E në këtë vorbull është përfshirë edhe pjesa dërmues e medieve dhe e ashtuqua...

  • …dhunë fizike mbi liderin shqiptar… “…më heqin zvarrë hendeqeve të ngushtuara, të ditëve të sotme, e më ftojnë në misticizmin mesjetar… Këtij gjumit tim, mos i thënshin gjumë!  ...

  • (1989-1999)  Le 27 mars   est ouvert  l’emission en langue albanaise de la Radio France Internationale à Paris 1989 : discours nationaliste de Slobodan Milosevic à Kosovo. Abolition du statut autonome du Kosovo. 1991 : référendum clande...

  • Paris, 18 mai 2017  L’auteur : Georges-Marie Lory 136 en librairie le 18 mai 2017 Le mot de l’éditeur : Jamais livre publié en France n’aura été si singulier : 136 ne compte qu’un court poème en français, mais ce texte fait l’obje...

  • May 17, 2017, @ 01:01 The idea of territorial exchange which has been put on the table, recently, is a very dangerous one! Serbia knows very well that the battle with Kosovo has been lost. Militarily, they lost in 1999. Politically, in 2008. Juridica...

  • Announcement Exposition  The Day of the Open Embassies provides the opportunity to visit the Albanian Embassy in Vienna and admire the work of the Albanian painter Gazmend Freitag. Rooted in the tradition of the European impressionists, the forty-ei...

  • Over the last few months, we’ve seen something remarkable: From the Women’s March to airports across the country where communities are welcoming immigrants and refugees to town hall meetings in every community, Americans are speaking out ...

  • New York, 15 maj, 2017 Botohet në italisht të vëllimi me poezi të zgjedhura i poetit Jozef Radi “Poesie scelte” (Poezi të zgjedhura), Besa, 2017 Poezia juaj shkruhet në gegnisht. Kjo thjesht pasi në këtë dialekt ju gjeni më shumë vetv...