Author

  • Nje muaj me pare u nda nga jeta Linda Ihsani. U trondita kur e mesova, por pas shokut te ketij lajmi te hidhur, informacioni: “… ndahet nga jeta keshilltarja e…” i publikuar ne nje faqe FaceBooku dhe i riprodhuar shabllon nga shume agjensi e ...

  • Le chloroforme, substance utilisée jadis pour anesthésier les malades, revient en scène, utilisé pour des actes criminels, et empoisonne l’air que respire une société nécrosée dans ses mœurs et sa morale. Klara Buda développe, dans un sty...

  • Ky punim ka për qëllim të nxjerrë në dukje, të analizojë dhe të zbulojë funksionin e këtyre procedimeve artistike në roman, të cilat do ti klasifikonim në katër kategori. Në atë të karakterizimit grotesk përmes situatave, të dhë...

  • Libri me tregime dhe skica i poetit dhe prozatorit të spikatur Eqrem Basha, Shtëpia e Mallit, botuar e vënë në qarkullim nga Shtëpia botuese “Ideart” ishte një nga zgjedhjet e këndëshme të leximit të kësaj vere. Ai  t...