Essays about the book

  • Libri me tregime dhe skica i poetit dhe prozatorit të spikatur Eqrem Basha, Shtëpia e Mallit, botuar e vënë në qarkullim nga Shtëpia botuese “Ideart” ishte një nga zgjedhjet e këndëshme të leximit të kësaj vere. Ai  t...