Written Press

  • When Asha departed her native Nepal to take a job as a domestic worker in Dubai, she was excited at the prospect of saving money to support herself and her family. Once established in the United Arab Emirates, however, she found herself earning a fra...

  • According to preliminary results, it is the Democratic Party of Kosovo (PDK) which leads with 31,21% of votes. The Democratic League of Kosovo (LDK) ranks second in collecting having 26,13%, then come the movement Vetëvendosje, with 13,6...

  • Il faut d’abord saluer l’engagement d’Edi Rama (en visite officielle à Paris, 10-11 juin) en faveur de la francophonie. S’exprimant en français sur le plateau de France 3, Edi Rama a ainsi démontré que l’amitié qui ...

  • “This profession has made possible for me to know many people who have left indelible traces in my life. All my life I sketched human portraits, I raised the women figure. I have always been in defense of women’s dignity.”SG   Atte...

  • Kjo gazetë quhet klarabudapost, jo per të përsëritur emrin Klara Buda në çdo faqe, por për të treguar që në krye, e per të kujtuar gjithherë se Klara Buda merr pergjëgjesinë për gjithshka që botohet në të dhe kujdeset për res...

  • Ne perfundim te Panairit të Librit “Prishtina 2014″, kesaj feste te librit dhe te shkrimtareve, Shoqata e Botuesve të Kosovës, nderoi me çmim për Vepër Kapitale, publicisten dhe botuesen e mirënjohur kosovare Sanije Gashi, për librin...

  • ...

  • ...