Homepage

  • BOTË E VOGËL   I ngushtë djepi, tamam si bujashkë, Rrugët dhe stacionet në pritje, Të ngushta shkallët për t’u ngjitur lart, A radhët ku blen bukën e përditshme.   E shkurtër kafja që pi në mëngjes, Gjysmake  puthja, ...

  • France, 23 Novembre 2015 Des sociétés sont en conflits. Des systèmes sont bouleversés. Des innocents sont tués. Des régimes dictatoriaux sont tombés. Des anarchies sont nées. Des démocraties sont de plus en plus fragiles. La haine s’amplif...

  • 23 Novembre 2015 Hier soir, la police belge, pendant qu’elle menait des opérations antiterroristes dans plusieurs villes du pays, elle avait lancé un appel aux médias et aux citoyens de ne pas diffuser ou divulguer des informations en ligne qui ...

  • 23 Nëntor 2015   DY GJYSMA DASHURISH   Asgjë s’mund të jetë siç ishte më parë, Sepse kemi brenda vetes diçka tepër. Një gjysmë dashurie nga ty e vrarë, Dhe atë që ruaj unë, gjysma tjetër.   Por sot të ndara janë ato...

  • 22 Nëntor 2015 ATDHEU S’JU DO VETËM  NËN DHE ! Kujt ia latë Atdheun ju që ikët larg, Ndërsa luteni:-Veç të vdesim atje! Po Atdheu nuk është thjesht një shtrat, Ku mund të prehesh, para ikjes nën dhè!   Kujt ia latë Atdheun...

  • 20 Novembre 2015 Après la France, les terroristes s’en prennent au Mali, en Afrique. Ce matin tôt, la capitale malienne a été bouleversée par les attaques terroristes qui ont eu lieu dans l’hôtel Radisson, considéré comme l’un des plus ...

  • Paris, 20 Novembre 2015 L’Institut National de la Propriété Industrielle (INPI) est un établissement public français à caractère administratif sous la tutelle du Ministère de l’Economie. Une des missions principales de cet institut consist...

  • E ardhmja e shpëtimit të qytetërimit fillon në një akt kulture, sado i vogël qoftë ai ! Ndaj, sot, të nesërmen e atentateve vrastare në Paris, fluturova prej New York-u në Detroit, të mbështes Ditët e Letërsisë Shqipe 2015. Themeluesi...