Urban Philosophy

  • Sir Ken Robinson makes an entertaining and profoundly moving case for creating an education system that nurtures (rather than undermines) creativity. This is a test page for the video, please give us your thoughts at info@klarabudapost.org  ...

  • “If we don’t believe in freedom of expression for people we despise, we don’t believe in it at all.” Naom Shomsky...

  • De nombreux hommages ont fleuri sur la Toile après la mort de la chanteuse afro-américaine Natalie Cole à l’âge de 65 ans....

  • Featured Video Play Icon

    Urimet më të mira nga të gjithë kontributorët e KlaraBudaPost! Shëndete, mbarësi dhe Suksese! Ja si të dergoni mesage me nje klik gjithë miqve tuaj!...

  • New York, 3 Janar, 2016 Kjo situatë e prodhimit ka ardhur si rezultat i gabimeve të njëpasnjëshme të qeverive të mëparshme, në këto 25 vjet tranzicion. Arsyet – një sekret Polishineli – paaftësia dhe korrupsioni kanë sjellë si p...

  • E kthyer tashmë në një traditë, për të tretin vit radhazi, Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes shpërndau çmimet “Bleta e Artë” për bizneset më të spikatura të vitit 2015. ÇMIMET “BLETA E ARTË 2015R...

  • Au Paradis des Fous, kete roman te Virion Graçit, perkthyer ne frengjisht nga Christiane Montecot e kam lexuar ne botimin e shtepise Gallimard, seria “noire” në vitin 2000. Ishte një kënaqësi e rrallë që më vinte nga një auto...

  • Dec 18, 2015 @ 05:32 pm.  An Internet based “College A-Z” informing platform for students in developing communities  Problem:  The global population will increase by 1.2 billion to 8 billion by 2030. Developing countries will account for 97% ...