Homepage Slider

  • Tu écris ce qu'on te dicte!

    19.12.2020 08:05 Paris Klarabudapost asks OSCE Representative on Freedom of the Media to review the position about the autoregulation of media online #Albania and a low which gives to AMA the powers similar to those of courts. The effect will be dram...

  • Nënë Tereza, një nga figurat më të sukseshme në ndihmën kundrejt të varfërve para se të ishte një misionare katolike ishte një vajzë shqiptare. Lidershipi i saj, i cilësuar si lidershipi i situatave ka në bazë lidershipin femëror shq...

  • Announcement Exposition  The Day of the Open Embassies provides the opportunity to visit the Albanian Embassy in Vienna and admire the work of the Albanian painter Gazmend Freitag. Rooted in the tradition of the European impressionists, the forty-ei...

  • Tiranë, 19 Février 2016, 19 : 21 Supe shpinë flokë të pangjyrë vija gjymtyrësh fillojnë te këmba ime. Hap zvogëlim shumëfishtë diametër rruzulli. Ngrohtësi mishtë dora nis zgjatimin e një tjetre. Këmba-këmbës më ndjek humb përhum...

  • ...

  • ....

  • Sa herë në udhëtime ti më përmend rrezikun, Se shpejtësia për mua është adhurim i vjetër Unë kam kapriçion dhe ti këshillën, Kalojmë një rrezik dhe presim udhëtimin tjetër Nesër së bashku do të kryejmë një rrugë Do të shkojm...

  • France, 18 Décembre 2015, 15 : 15 La canonisation consiste à une reconnaissance officielle par l’Eglise du fait qu’une personne est au paradis. Elle doit pour cela obtenir deux miracles, l’un pour sa béatification (pour Mère T...