Media

  •         INSIDE THINKERS LAB TALK SHOW Executive Producer Klara Buda   Project Presentation    Created,Hosted,Directed by Klara Buda                             FORMAT TALK SHOWWeekly,One Hour ...

  • What is the value of free expression? In repressive societies, its price is often starkly evident. For those of us who live in more open societies, it can sometimes be difficult to recognize when free speech is at risk—or even that it can be threat...

  • “Romani “Kloroform” i Klara Budës, përshkruan gjithë absurdin e një sistemi lirivrasës.” Autorja shqiptare, Klara Buda, ditë më parë në Paris paraqiti librin e saj më të fundit, romanin “Kloroform”. Në ceremoninë e pr...

  • Nje muaj me pare u nda nga jeta Linda Ihsani. U trondita kur e mesova, por pas shokut te ketij lajmi te hidhur, informacioni: “… ndahet nga jeta keshilltarja e…” i publikuar ne nje faqe FaceBooku dhe i riprodhuar shabllon nga shume agjensi e ...

  • November 24, 2013 The week preceding the 101 anniversary of 28 November of 1912, the Albanian-American community celebrated the Independence Day all over the United States as well as in New York. Sunday November 24, in the Pelham Parkway of the Bronx...

  • ...