Media

  • Prishtina, 27 Janar 2016 Kur e lexojmë veprën tij letrare dhe politike, shohim se këto dy fusha, organikisht krijojnë një relacion autentik dhe si të tilla vihen në funksion të interesit të përgjithshëm, sepse Rugova i ideve politike, ësh...

  • Mothers’ struggle and the memory of their children. Albanian Mothers are wonderful! The movie will show examples of courageous mothers who sacrifice everything for their children and families. ALBANIAN MOTHERS OF COURAGE will follow five women...

  • Today marks the one-year anniversary of the attack on Charlie Hebdo that claimed twelve innocent lives. That morning, when we were jolted awake by news of an attack in central Paris, feels like a long time ago; subsequent events in Bangladesh and Den...

  • Sir Ken Robinson makes an entertaining and profoundly moving case for creating an education system that nurtures (rather than undermines) creativity. This is a test page for the video, please give us your thoughts at info@klarabudapost.org  ...

  • Prishtine, 1 janar 2015  A mos duhet të ndërrojmë drejtim, qoftë edhe të kthehemi prapa? Shpeshherë në jetë duhet të kthehemi prapa, që të mund të ecim para. Sidomos kur ndodh të kemi ngatërruar rrugën. Në këso rastesh, doemos duhet...

  • Featured Video Play Icon

    Urimet më të mira nga të gjithë kontributorët e KlaraBudaPost! Shëndete, mbarësi dhe Suksese! Ja si të dergoni mesage me nje klik gjithë miqve tuaj!...

  • New York, 3 Janar, 2016 Kjo situatë e prodhimit ka ardhur si rezultat i gabimeve të njëpasnjëshme të qeverive të mëparshme, në këto 25 vjet tranzicion. Arsyet – një sekret Polishineli – paaftësia dhe korrupsioni kanë sjellë si p...

  • E kthyer tashmë në një traditë, për të tretin vit radhazi, Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes shpërndau çmimet “Bleta e Artë” për bizneset më të spikatura të vitit 2015. ÇMIMET “BLETA E ARTË 2015R...