Articles

  • E ardhmja e shpëtimit të qytetërimit fillon në një akt kulture, sado i vogël qoftë ai ! Ndaj, sot, të nesërmen e atentateve vrastare në Paris, fluturova prej New York-u në Detroit, të mbështes Ditët e Letërsisë Shqipe 2015. Themeluesi...

  •  New York, Sunday, May 17, 2015 20:17 “A national flag is a flag that symbolizes a country. The flag is flown by the government, but usually can also be flown by citizens of the country. Both public and private buildings such as schools an...

  • BRONX, February 18 2015 Paraqitja e buxhetit, “2015 Opportunity Agenda” të governatorit të New Yorkut Andrew M. Cuomo at the Bronx House, Bronx ishte një shëmbull se sa mund të fitojë një vend, një ethni kur ka përfaqsuesit e vetë, qoft...

  •   I dashur Bshkepuntor i KlaraBudaPost   –   Artikujt tuaj duhet të respektojne gjatesine, te jene origjinalë, profesionale, të thjeshtë, shkencorë dhe të pabotuar. –   Artikujt/Studimet tuaja, mundësisht, nuk duhet...

  • New York, Jan 8, 12:22 AM 2015 Jointly published by Illyria Newspaper Four cartoonists and the Editor-in-chief of the French satirical magazine Charlie Hebdo were killed in an attack after gunmen stormed their offices yesterday. There is not a more...

  • An hard attack against freedom itself! Cabu and Charb, emblematic figures of Charlie Hebdo was killed by terrorists Jan 7 in their Paris meeting conference....

  • PARIS, France — Jun 26, 2014, 4:0 AM The head and co-founder of one of two Albania’s biggest private banks, Artan Santo was shot dead Thursday in the Albanian capital, police said. Banka Credins CEO Artan Santo was gunned down in Tirana when ente...

  • Nje muaj me pare u nda nga jeta Linda Ihsani. U trondita kur e mesova, por pas shokut te ketij lajmi te hidhur, informacioni: “… ndahet nga jeta keshilltarja e…” i publikuar ne nje faqe FaceBooku dhe i riprodhuar shabllon nga shume agjensi e ...