Prrill i trishte

Nene,
Erdha per here te fundit ne strehen tende,
Ndjeva eren tende per te fundit here!
Puntoret zbresin mobiljet dhe lyejne muret,
Era e shtepizes tende do te me mungoje, 
Edhe qortimet e tua pafund, 
do te me mungojne…

KB 11, prill 2014