Vigan Dervishi

Vigan Dervishi

Drejtor Kabineti në Ministrine e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave te Shqipërisë

Objet: Dorheqje nga funksioni           Tiranë, më  28 shtator, 2015
Zoti Minister,

Permes kesaj letre, ju informoj per largimin nga funksioni i Drejtorit te Kabinetit në Ministria e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave të Shqipërisë duke ju falenderuar per besimin qe me deshmuat gjate periudhes qe bashkepunova me ju.
E vleresoj faktin qe me konsultuat per problemet me të mprehta të Ministrise se Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave qe me pasuruan me eksperiencen e të parit nga brenda te aksioneve per zhvillimin e bujqesise dhe kështu me bene të mundur të kontribuoj, megjihtese ne nje kohe te shkurter, me analizen dhe kendveshtrimin tim.

Do te jem gjithmone i lumtur ti perkushtohem vendit tim, nese serish do te kerkohet ndihma ime per nje fushe te veçante, dhe nuk do ta kursej eksperiencen time 25 vjecare ne France per cdo keshille qe do te keni nevoje, por aktualisht me kerkohet nje angazhim familjar, ndaj ju shpreh keqardhjen me te madhe per dorheqjen time.

Ju lutem te pranoni konsideraten time me te thelle,

Me respekt,

Vigan Dervishi