Rambo 100 Rama 001

Rambo duke pasur instiktin e luftëtarit, e di mirë një betejë e nisur nga një pozicion dobsie, ka më pak shance të fitohet, dhe ka këmbëngulur i vetëm dhe diti të rezistojë përballë dhe kundër të gjithëve e të mos e pezullonte taksën 100% . Pamja e emocionuar e ish luftëtarit të Uçk-së, sot Kryeministër tregonte se ai vërtet ia kishte dalë të rezistontë në një betejë të fortë me presidentin Macron.

Berlin score Rambo 100 Rama 001

Rambo duke pasur instiktin e luftëtarit, e di mirë një betejë e nisur nga një pozicion dobsie, ka më pak shance të fitohet, dhe ka këmbëngulur i vetëm dhe diti të rezistojë përballë dhe kundër të gjithëve e të mos e pezullonte taksën 100% . Pamja e emocionuar e ish luftëtarit të Uçk-së, sot Kryeministër tregonte se ai vërtet ia kishte dalë të rezistontë në një betejë të fortë me presidentin Macron.

Ndërsa kryeministri shqiptar Rama duke kërkuar pezullimin e taksës pati vetëm rezultatin 001