Pse Klarabudapost ?

Gazetaria etike dhe qytetare eshte si Poezia! Kjo e fundit duhet te shkruhet nga aristokrate, pasi askush nuk e financon, ironizonte nje miku im i penes. Ne te njejten menyre do te beja edhe une nje parale me gazetarine etike dhe qytetare, ajo shkruhet nga aristokrate, pasi edhe ate askush nuk e financon!

Klara Buda

Kjo gazetë quhet klarabudapost, jo per të përsëritur emrin Klara Buda në çdo faqe, por për të treguar që në krye, e per të kujtuar gjithherë se Klara Buda merr pergjëgjesinë për gjithshka që botohet në të dhe kujdeset për respektimin e etikës, objektivitetit dhe pamvarësisë së inforomacionit. Se eshte e hapur e mund te kontaktohet ne çdo moment per gjithshka qe ka te beje me profesionalizmin e kesaj Gazete ne linje.

Gazetaria etike dhe qytetare eshte si Poezia! Kjo e fundit duhet te shkruhet nga aristokrate, pasi askush nuk e financon, ironizonte nje miku im i penes. Ne te njejten menyre do te beja edhe une nje parale me gazetarine etike dhe qytetare, ajo shkruhet nga aristokrate, pasi edhe ate askush nuk e financon!

Por ate e financon mundi yne, i gjithe atyre qe kane kurajo ti dalin ndesh mendimit dominant, joshjes së parasë, pasi është më i fortë pasioni për ti berë radiografine botes sone – ne kuptimin global e lokal te saj – per ta bere ate, sado pak, një vend me te mire, per ne dhe brezat qe vijne.

 

Kur Gazeta te rritet e te njihet dhe nuk do te kete me nevoje per nje emer te perveçem qe te garantoje besueshmërinë e saj, ateher ne menyre kolegjiale te gjithe kontributoret e saj do te vendosim per nje emer, i cili me shume se  besueshmërinë e saj do te shprehe objektin e saj, qe eshte afer emrave si Globe Reporters apo Gazetari Qytetare.