Pse fjala Vision fitoi ne kohe te gjendet ne termin TeleVision

Ne kete kapitull do te shihni pak nga pak te shtjelluar visionin tim…

Per momentin kanali negocion dhe do te difuzohet nga ALB TV

beratinus-alb-tv-channel-65-alb-logo

Beratinus 1 dhe Beratinus 2 jane kodiket me te lashte te qyteterimit europian, te gjetur ne qytetin e Beratit