Normandi, Autobusi amfib!

Shënime udhëtimi, janë të vetmet ku ia lejoj vetes të flas në vetën e parë!
Të shkoja në Shqipëri për të vëzhguar zgjedhjet apo në plazhet e debarkimit në Normandi, kjo ishte dilema ime të premten në darkë më 23 qershor.
Kushtonte shumë më lirë udhëtimi me Easyjet në Prishtinë e pastaj në Tiranë me makine, por kësaj rradhe, për herë të parë thashë se nuk ja vlen të vëzhgoj zgjedhjet në Shqipëri – çdo gjë eshtë një sekret polishineli…
E kuptoni zgjedhjen time : 25 juin 2017, unë jam në Normandi dhe pozoj para Autobuzit amfib! 
Zonja nga Qyteti, ishte një vizionare që e shihte një zbaticë gjigande në detin Adriatik,
Në këtë mënyrë, nesër do të shihen me tjetër sy broçkullat e disa liderve! E ” vërteta” e tyre do të çfaqet në një shtet apo planet tjetër, sigurisht që ka kushte të tjera nga ato për të cilat bëjnë iluzion ata.
Mes autobusit të turistëve dhe anijes, ja autobusi amfib, një egzemplar në Normandi!