KLOROFORM FREE VERSION

“Përmes një morie ngjarjesh që ndjekin njëra-tjetrën me shpejtësi marramendëse, një grup studentësh do të gjenden ballë për ballë me diktaturën, dhe do të zbulojnë mizorinë e saj. Gjithshka do të marrë tatëpjetën nga një « gabim » fatal në një mbrëmje të zakonshme … Nga dashuria e ndaluar te dhunimi i intimitetit e duke kaluar nga morfinomanët e fshehur në statistikat zyrtare, Kloroform trajton temat më tabu të diktaturës shqiptare. I përpunuar me art, imagjinatë dhe ndjenjë, « Kloroform » është një roman që lexohet me një frymë dhe të mban pezull deri në rrjeshtin e fundit.” Dudaj

KBP