KlaraBudaPost

A ka KlaraBudaPost nje siguri sa kohezgjatja e zbatices ?

Ndoshta “por horizonti qe kjo gazete premton eshte horizonti qe hapet nga imagjinata, mbeshtetja dhe sinqeriteti i kontributoreve te saj te zgjedhur!” KBP

Photo KBP at Perros-Guirec, Bretagne

Si kortezi – Aurenc Bebja

KlaraBudaPost, per momentin një siguri  ne kohezgjatjen e zbatices!

Por horizonti qe kjo gazete premton eshte horizonti qe hapet nga imagjinata, mbeshtetja dhe sinqeriteti i kontributoreve te saj te zgjedhur!

Faleminderit Aurenc Bebja