Junnior – Teens – 7-teen -17

Pasi i studjova emrat me te mire te mundshem – Teen, SEVENTEEN, egzistojne tashme…

Mendova se dicka e re neutrale, ne menyre qe te mund te penetrojme edhe per maqedonet eshte numri 17  ( sepse nuk ka shkronja as latine as cirilike)ne nje rreth sikurse eshte kjo varsja ne foto. Emri eshte pune e veshtire por po ta fillojme me 17 ( qe perfshin edhe mete rinjte sepse kjo eshte mosha e kalimit te matures dhe edhe me te medhenjte rrotullohen rrethh kesaj moshe qe eshte e ARTA) Per ne eshte interesant sepse eshte ne Tirane dhe ne Diasporen e amerikes – ballua e Matures – gje qe na sjell reklamat per fustanet e asaj nate dhe qe k apublicitet te shumte)

1- Editoriali – per cdo numer i cili mund te kete perveç te zakonshmeve Make Up, veshje, objekte… edhe nje tematike

Ideja qe do te desheroja te promovojme eshte pergatitja e te rinjve per nje bote globale, diçka si “Global Citizen” duke ofruar nje Dritare jo vetem per fashin ( kjo do te na financoje) por mbi te githa edukim emancipim dhe hapje drejt botes.

2/3- Sport – duke i inicjuar me ushtrime dhe produkte per te mbajtur linjen 3- Ushqim te shendetshem

4- Edukim – Informacion si te kalosh testet per te studjuar ne Universitetete huaja (  American Colleges etc) por edhe te Tiranes, Prishtines, Cirille et Methode etc.,

5- ne baze te tematikes – ndryshon edhe COVER PAGE shih ketu ne baze te tematikes - ndryshon edhe COVER PAGE