freethenipple movement & the film

Inspired by true events, Free The Nipple follows a group of young women who take to the streets of New York City topless, to protest the archaic censorship laws in the United States. Activist Liv and With set out to start a movement and change the system through publicity stunts and graffiti installations while armed with First Amendment lawyers. The film explores the contradictions in our media-dominated society, where acts of violence and killing are glorified, while images of a woman’s body are censored by the FCC and the MPAA. What is more obscene: Violence or a Nipple?

KBP
Të shohësh më larg se paragjykimet dhe klishetë

Flakërime

A është ” freethenipple movement” një lëvizje emancipuese?

Një femër topless (pa mbuluar gjoksin) është legale në më shumë se 50% të shteteve amerikane dhe ilegale vetëm në katër prej tyre! Eshtë një e drejtë e femrave që e kanë emancipimin e duhur, ta bejnë atë, në plazhe, pishina, tek marrin rreze dielli, apo tek protestojnë!

 

Shumë mendojnë se e drejta për të dalë topless ka efekt emancipues.

Të shohësh më larg se paragjykimet dhe klishetë

Ajo i detyron të shkojnë në terapi-:) meshkujt perversë qe e shohin femrën si objekt seksual dhe që nuk e përballojnë dot pamjen e gjoksit femëror.

Për ata që dijnë anglisht, hidhni një sy në linket më poshtë:

freethenipple mission

freethenipple synopsis