Egzon Gjonbalaj fiton seleksionimim në Divisionin D-3!

Egzon Gjonbalaj, 20 vjeçar, student në Brooklyn College, USA me origjinë nga Plava dhe Gucia, është duke u nominuar për të luajtur në lojërat All Star- në Divisionin D-3 në SHBA.

KBP

New York, Mar 9, 2016 @ 10:46 East Time USA

Egzon Gjonbalaj, 20 vjeçar, student në Brooklyn College, USA me origjinë nga Plava dhe Gucia, është duke u nominuar për të luajtur në lojërat All Star- në Divisionin D-3 në SHBA.

Ai ka një rezultat inkurajues: mesatarja e shënimeve te Egzonit për një lojë është 22.7, pikë ndërkaq mesatarja e kërcimeve te tij është 11.3, kurse asistime bën 4.0 . Egzon është i gjate 6’5 (1.99cm) dhe luan për ekipin e mirënjohur te Basketbollit te Brooklyn College  si “mbrojtës “.

Vota e juaj ndihmoi karrierën e këtij sportisti student të sukseshëm shqiptaro-amerikan.

 

Për këta të rinj jemi krenarë! Zhurnal