Bleta e Artë 2015 – NDERON EDHE GRATE E BIZNESIT

ÇMIMI ” GRUAJA SIPËRMARRËSE” nderon Znj. ELENI BABAMETO, ADMINISTRATORJA E VITIT u shpall Znj. ORGETA MANASTRILIU, drejtuese e QSUT-së ndërsa ÇMIMI BLERTA E ARTE “VULA E CILËSISË”  nderon qumështin AMBLA dhe nënproduktet e tij të AGRO AL, pas të cilit qendron puna e palodhur e Znj. ALMA TAFANI, administratore e AGRO AL.

KBP
Znj. Alma Tafani Administratore e AgroAl International Ministri I Bujqësisë Dr. Edmond Panariti

Agro Al SponsorE kthyer tashmë në një traditë, për të tretin vit radhazi, Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes shpërndau çmimet “Bleta e Artë” për bizneset më të spikatura të vitit 2015.

ÇMIMET “BLETA E ARTË 2015”

ÇMIMI “MADE IN ALBANIA” OLIV OIL

ÇMIMI ” SIPËRMARRJA INOVATIVE” ÇELSI MEDIA GRUP

ÇMIMI ” GRUAJA SIPËRMARRËSE” ELENI BABAMETO

ÇMIMI “VULA E CILËSISË”  AGRO AL  (QUMËSHTI AMBLA)

ÇMIMI ” PËRGJEGJËSIA SOCIALE” BLOJA SH.A

ÇMIMI ” SIPËRMARRËSIT E RINJ” D&G

U vijua me çmimet “BLETA E ARTË 2015”

Çmimi “Sipërmarrje në kulture” – Fondi Shqiptaro-Amerikan i Zhvillimit
Çmimi “Sipërmarrësit në industri” – Dekoll
Çmimi “Biznesi i vogël” – Mcp
Çmimi “Shija e posaçme” – Rapsodia
Çmimi “Mikpritja e spikatur” – Hotel Tirana
Çmimi kategoria e punësimit – Ama dress
Administratorja e vitit – Ogerta Manastriliu, drejtuese e QSUT-së
Administratori i vitit – Ardian Çela, kreu i OSHEE-së