Galeri Photo

Nga e majta Klara Buda Ibrahim Rugova dhe Guillaume Robert
Klara Buda Abdullah Tafa Mark Hotel Bar, NYC, 2013

Klara Buda dhe poeti Abdullah Tafa, Mark Hotel Bar, NYC, 2013

Marko Kepi Klara Buda in Shqiperi te DuaEdi Rama Klara Buda Albanian NYC

Saimir Pirgu Klara BudaSaimit Pirgu Klara Buda

The world-famous tenor Saimir Pirgu and Klara Buda Metropolitan Opera NY, 2013 as courtesy of Bashkim Hysenaj

The world-famous tenor Saimir Pirgu and Klara Buda Metropolitan Opera NY, 2013 as courtesy of Bashkim Hysenaj                                                           Më poshte prezantimi i Qendrës Kulturore në New York!

 

Screen Shot 2014-10-01 at 1.27.14 PM26 sept CulturalCentre kl+Cultural Center Brekfast-September 201226 septCultural centre kl pensive26 septemberNYC-Cultural speack kl+++26 septemberNYC-Cultural centrekl26 septemberNYC-Cultural centre0

Omer Kaleshi ne mikrofonin e Alma Cupit - Promovim Kloroform Paris

Omer Kaleshi ne mikrofonin e gazetares, Alma Cupit – Gjatë promovimit te  Kloroform  ne Paris

Augustin Palokaj Klara Buda Beqe Cufaj ne librarine Dit’ e Nat’

Klara Buda me koleget Augustin Palokaj e Beqe Cufaj, ardhur enkas ne Prishtine ne librarine Dit’ e Nat’, për prezantimi i Kloroform në Prishtine. “Krijimi i nje hapësire të përbashkët kulturore mes Tiranës dhe Prishtinës është llokum, dhe llokum dinamiti për kufirin mes dy vendeve” Klara Buda

 

 

Klara Buda RFI-CIKlara Buda Ekipi Beratinus ne Pune - Crew Adrian, Patrick and Vincent august 2014-6

Award Best Analyse for French Albanian Journalist Klara Buda Literature Day 2015 USA